HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

BMW uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

BMW uitlaat op maat

Een op maat gemaakte BMW uitlaat van roestvrijstaal zal de prestaties van jouw BMW aanzienlijk verbeteren. Met een nieuw BMW-uitlaatsysteem van CT Automotive zul je versteld staan van de effecten. Zo zal jouw BMW een hoger vermogen behalen en een sportiever geluid produceren. Maar vooral geeft het jouw BMW een mooiere look.

De RVS uitlaten van CT Automotive voor BMW’s worden geproduceerd in onze eigen werkplaats. Je kunt rekenen op de kennis van onze vakbekwame specialisten die aan de hand van jouw specifieke wensen, een op maat gemaakt RVS uitlaatsysteem ontwikkelen dat daar het allerbeste bij aansluit. Echt een maatwerk-oplossing dus.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor BMW-uitlaatsystemen op maat

BMW staat bekend als sportief en oogverblindend mooi, helaas draagt de uitlaat daar niet altijd aan bij. Zo is bijvoorbeeld de schitterende BMW F30 320i standaard ‘maar’ voorzien van een enkel sierstuk. CT Automotive maakt met behoud van de originele demper hier voor een aantrekkelijke prijs een mooie 335i look van. Zodat jouw BMW F30 320i links en rechts een goed werkend RVS uitlaat sierstuk heeft en veel sportiever oogt.

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor BMW

VA. 425,-

RVS einddemper L+R
incl. montage
voor BMW

VA. 525,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens