HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Ervaar de voordelen van stage 1 en 2 chiptuning bij CT Automotive. De chiptuning expert!

Tuning

Dankzij auto tuning hangt jouw auto beter aan het gas en trekt deze veel sneller op. Bij sommige auto’s is de vermogenswinst meer dan 40% met een koppel van over de 100 Nm. Tijdens het accelereren word je diep in je stoel gedrukt. Toegegeven, je brandstofgebruik gaat omhoog maar je krijgt er wel een raket voor terug.

De voordelen van auto tuning op een rij:

  • Verbeterde prestaties: De auto levert betere prestaties, zoals een hogere snelheid, betere acceleratie en meer vermogen. Dit kan worden bereikt door het afstellen van het brandstofsysteem, het aanpassen van de luchtinlaat, het upgraden van de uitlaat.
  • Optimalisatie: Door het afstellen van de motor en de transmissie kan het vermogen en koppel optimaal worden benut, wat leidt tot een efficiëntere werking van de auto en betere prestaties op de weg.
  • Personalisatie: Auto tuning biedt de mogelijkheid om de auto meer op de persoonlijke voorkeur van de eigenaar af te stemmen. Bijvoorbeeld door het installeren van sportstoelen, een sportstuur, aangepaste velgen en banden, enzovoort.

We maken een onderscheid tussen chip– en hardware tuning.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

Chip tuning

Hardware tuning