HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Quicksilver_uitlaat

QuickSilver RVS uitlaat

Offerte aanvragen   Meer informatie

QuickSilver uitlaatsystemen

CT Automotive is sinds 2016 importeur van het exclusieve merk QuickSilver Exhaust. QuickSilver is een Engelse uitlaat fabrikant en maakt sportuitlaatsystemen voor o.a. Maserati, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Audi, bugatti, Jaguar, Porsche. Daarnaast kan je ook met een Classic of oldtimer van deze merken bij ons terecht voor een QuickSilver uitlaat.

QuickSilver werd opgericht in 1973. QuickSilver is gevestigd in Battersea, het centrum van Londen 1985-2003 . In 2004 verhuisde QuickSilver naar een nieuwe bestemming in Wormley, Surrey, om zich te richten op het creëren van een moderne QuickSilver sportuitlaatsystemen voor de mooiste auto’s ter wereld.

De 3 categorieën van QuickSilver Exhaust

Sport exhaust systems

De sport uitlaatsystemen van QuickSilver zijn er voor gemaakt om de auto sportiever te laten klinken en om de prestaties te verbeteren, zodat de rijder nog meer plezier aan zijn sportwagen beleeft.

Heritage Collection

Met meer dan 3000 verschillende RVS uitlaatsystemen die terug gaan tot 1902, Quick Silver levert RVS uitlaatsystemen die overeenkomen met het origineel. Al meer dan 35 jaar heeft QuickSilver uitlaatsystemen geproduceerd en de mallen opgeslagen voor uitlaatsystemen van MGB, Jaguar XK120, Alfa Giulia, Aston Martin, Ferrari – alle populaire Classics en dit is nog steeds een zeer belangrijk onderdeel van QuickSilver.

Titan Collection

Een op maat gemaakte titanium uitlaat waarbij QuickSilver streeft naar het ultieme Uitlaat systeem. De uitlaatsystemen die zijn opgenomen in de ‘Titan Collection’ zijn systemen die het perfecte geluid produceren. QuickSilver heeft veel geïnvesteerd om het gewicht te verminderen tot een minimum door het gebruik van alternatieve materialen zoals dunne gauge roestvrij staal (.9mm), Titanium of Inconel in 0,7 of .9mm dikte. Sommige systemen combineren deze materialen om de juiste balans tussen kracht, lichtheid en duurzaamheid te bereiken.

 

Offerte aanvragen

quicksilver-uitlaat-1
quicksilver-uitlaat-2
quicksilver-uitlaat-3
Quicksilver_uitlaat
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens