HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Uitlaatsysteem op maat

CETE active sound systems

Offerte aanvragen   Meer informatie

V8 geluid voor uw diesel

Om uw dieselauto toch het geluid te geven van een V8 hebben we bij CT Automotive het active sound systeem. Dit systeem geeft uw diesel of elektrische auto een v8 geluid d.m.v. een sound generator. Dit systeem van CETE Automotive geeft verschillende geluiden en instellingen om het geluid perfect naar uw wens in te stellen.

Ons Active Sound System maakt het mogelijk om uw eigen unieke V8 geluid te creëren. Via een app op je telefoon pas je het geluid aan tot het precies naar wens is.

Geschikt voor bijna iedere diesel motor

Het Active Sound System is verkrijgbaar op bijna alle autos met diesel motoren. De techniek is afkomstig van de welbekende BMW I8, maar we kunnen dit op alle merken toepassen.

Hoe het werkt

De Active sound generator wordt geïntegreerd in je uitlaat zodat je ook kunt genieten van een geweldige sound. Het geluid is volledig in te stellen naar jouw wensen. Met de Active Sound Module kan de auto bij elke drivermodus een eigen geluid creëren. Door middel van een app op je telefoon is het geluid van je uitlaat gemakkelijk af te stemmen op jouw wensen.
De Active Sound Module is ook te combineren met andere aanpassingen aan je uitlaat. Ben je nieuwsgierig naar wat er voor jou mogelijk is? Neem dan contact op via onderstaand formulier
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens