HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Lamborghini met capristo uitlaat

Capristo RVS uitlaat

Offerte aanvragen   Meer informatie

Capristo uitlaat op maat

Capristo is een exclusief merk met een verscheidenheid aan verbeteringen in het ontwerp van uitlaatsystemen en carbon fiber onderdelen. Het prestigieuze merk heeft zijn verbeterde prestaties en ongeëvenaarde geluid te danken aan verschillende internationale patenten op innovatieve technologieën. Hierdoor zijn de uitlaatsystemen – ontworpen door Antonio Capristo, oprichter en CEO van Capristo Automobile GmbH – écht uniek.

De unieke kenmerken van Capristo

Ieder uitlaatsysteem van Capristo is gemaakt van T309 roestvrij staal (in de buurt van Inconel – gebruikt in F1), ontworpen voor zeer hoge temperatuur toepassingen (> 600 * C), voor lange levensduur en een uniek geluid.

Capristo uitlaatsystemen geven hoogwaardige voertuigen een stukje individualiteit. Het voertuig is technisch geoptimaliseerd om meer pk’s en koppel te behalen. De moderne fabricageprocessen zorgen voor een hoge pasnauwkeurigheid. Het volledig geïntegreerde fabricageproces maakt het mogelijk om een ​​constant hoge kwaliteit te leveren.

Geschikt voor premium topmerken

De uitlaatsystemen zijn gemaakt van hoogwaardig hittebestendig RVS. Capristo maakt uitlaten voor premium topmerken zoals Porsche, Mclaren, Ferrari, Mercedes AMG, Lamborghini en meer.

Officiële partner van Lamborghini Squadra Corse

Met trots zijn wij al jaren officiële partner van Lamborghini Squadra Corse.

Lamborghini Squadra Corse is de gastheer van de “Huracán Super Trofeo” -wedstrijden, die worden gehouden op racecircuits in Europa, Noord-Amerika en Azië. Dankzij nauwe samenwerking zijn we erin geslaagd een product te ontwikkelen dat de Huracan ST zijn typische racegeluid geeft en toch voldoet aan de eisen op het gebied van geluidsemissie en prestatie.

Deze nieuwe samenwerking zal ook ervaring uit het racen opnemen in de serieproducten van Lamborghini.

 

Offerte aanvragen

 

capristo-uitlaat-2
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Capristo uitlaatsystemen op maat

Je auto is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem van Capristo. Bij CT Automotive ben je verzekerd van een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens