HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
armytrix-uitlaat

Armytrix RVS uitlaat

Offerte aanvragen   Meer informatie

Armytrix uitlaat op maat

Armytrix produceert absolute topuitlaten met typerend geluid. Iedere uitlaat van Armytrix is volledig RVS (roestvrijstaal) en gaat lang mee. Door de hoogwaardige kwaliteit, een ongeëvenaard geluid en duurzaam materiaal wordt Armytrix vaak gebruikt op sportieve auto’s.

 

Top van de uitlaatmarkt

Armytrix kan zich met recht één van de koplopers van de uitlaatbranche noemen. Met innovatieve toepassingen zoals de Art Valvetronic technologie kan je met een simpele druk op de knop je volledige rijervaring veranderen. Het kleppensysteem heeft 3 standen: aan, uit of automatisch.

De uitlaatsystemen van Armytrix worden wereldwijd verkocht en concurreren met merken zoals Capristo, Akrapovič, Milltek, FI Exhaust en Bull-X. Daarmee bevindt het merk zich in de top van de uitlaatbranche.

 

De nieuwste toepassingen van Armytrix

Een Armytrix uitlaat gaat gepaard met de Armytrix app waarop je instellingen naar voorkeur kunt aanpassen en de werking van de uitlaat kunt bijhouden.

Daarnaast zorgt de Armytrix Cel Deletion module voor een betere performance op de weg en een hogere betrouwbaarheid van het motorblok. De software detecteert iedere bedreiging razendsnel en lost het direct op.

 

Offerte aanvragen

 

armytrix-uitlaat-1
armytrix-uitlaat-2
armytrix-uitlaat-3
armytrix-uitlaat
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens