HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
CT Automotive zorgt voor een custom uitlaat voor jouw oldtimer.

Uitlaat voor oldtimers

Uitlaat op maat voor jouw oldtimer

Heb je een oldtimer en wil je er nog zo lang mogelijk van genieten? CT Automotive biedt hulp! CT Automotive is specialist op het gebied van RVS uitlaatsystemen op maat, voor klassiekers en oldtimers. Door het gebruik van RVS gaat jouw uitlaatsysteem levenslang mee! Het complete uitlaatsysteem kan op maat worden gemaakt om een perfecte pasvorm te garanderen in combinatie met een uitstekende kwaliteit.

Jouw eigen custom uitlaat

Een custom uitlaat is een uitlaatsysteem dat speciaal ontworpen is voor een bepaald voertuig, en dat niet standaard wordt geleverd door de fabrikant. Een custom uitlaat kan verschillende voordelen bieden ten opzichte van de standaarduitlaat die bij een voertuig wordt geleverd.

Meer vermogen

  • Ten eerste kan een custom uitlaat zorgen voor een betere prestatie van het voertuig. Door het aanpassen van de uitlaat kan de luchtstroom worden verbeterd, waardoor de motor beter kan ademen en er meer vermogen vrijkomt. Ook kan de uitlaat zorgen voor een betere verdeling van de druk, waardoor de motor soepeler loopt en minder slijtage vertoont.

Sportiever geluid

  • Daarnaast kan een custom uitlaat zorgen voor een beter geluid. Voor veel autoliefhebbers is het geluid van de uitlaat een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Een custom uitlaat kan zorgen voor een dieper, sportiever geluid dan de standaarduitlaat.

Op maat gemaakt

  • Bij het laten maken van een custom uitlaat zijn er verschillende opties mogelijk. Zo kan er gekozen worden voor een uitlaatsysteem van roestvrij staal, dat langer meegaat dan een standaard uitlaat. Ook kan er gekozen worden voor een uitlaatsysteem met een speciale coating, waardoor het systeem beter bestand is tegen roestvorming. Al met al kan een custom uitlaat zorgen voor een betere prestatie en een sportievere uitstraling van het voertuig. Het is de investering waard voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets extra’s.
Catback links & rechts voor een Ford Mustang
Meer vermogen

Meer vermogen

Sportiever geluid

Sportiever geluid

Carbon of RVS look

Carbon of RVS look

Alles op maat

Alles op maat

Maatwerk voor oldtimers

Voor onderhoud of reparaties van klassiekers is het vaak ook lastig om de geschikte garage te vinden. Daarom bieden wij bij CT Automotive ook hulp bij het onderhouden of repareren van je oude pronkstuk. Naast RVS uitlaatsystemen kunnen we namelijk ook andere onderdelen die niet meer gemaakt worden voor je auto, op maat maken. Kortom, jouw prachtige klassieker nog beter laten maken door CT Automotive is een goede investering!

Wensen
Gegevens