HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Intercoolers van STI bij CT Automotive

Intercoolers

Het belang van een intercooler

Wist je dat een intercooler upgrade 30 pk vermogens winst kan geven? De meeste auto’s van tegenwoordig zijn voorzien van een Turbo, deze zorgt ervoor dat de auto meer koppel en vermogen heeft als een auto zonder turbo. Een nadeel van de turbomotor is dat de lucht die de motor in gaat erg warm wordt hiervoor wordt een intercooler gebruikt om de lucht weer te koelen.

Meer vermogen

Meer vermogen

Sportiever geluid

Sportiever geluid

Carbon of RVS look

Carbon of RVS look

Alles op maat

Alles op maat

intercoolers van CT Automotive

De intercooler van CT Automotive

Deze intercoolers zijn vaak vanuit de fabrikant te klein en niet efficiënt genoeg helemaal niet als de auto wordt getuned, daarom raden wij in veel gevallen aan om intercoolers te vervangen voor een die groter is en meer koelvermogen heeft. CT Automotive heeft verschillende merken van intercoolers zoals Forge motorsport, Wagner tuning en Leyo Motorsport.

In onze werkplaats hebben we de mogelijkheid om deze op professionele wijze te plaatsen, zodat je auto het maximale vermogen kan benutten.

Heb je een vraag over een intercooler voor je auto vraag het aan ons verkoop engineer onze mensen weten waar het over gaat en kunnen je het juiste advies geven betreft de intercoolers.

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens