HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
MClaren 600LT downpipes

Downpipes

Creëer meer vermogen

Wist je dat een rvs 3 inch downpipe meer koppel geeft zodat je auto van onderuit veel sneller optrekt? Een downpipe is een veel besproken onderdeel betreft het tunen van een auto, maar wat doet deze precies? En wat is het eigenlijk? De downpipe is het eerste deel van de uitlaat welke direct achter de turbo gemonteerd is. Hij zorgt voor de afvoer van de uitlaatgassen vanaf de turbo naar de rest van de uitlaat (Catback) De originele downpipes op veel auto zijn voorzien van een katalysator of een OPF filter, maar dit zijn echt killers voor het vermogen en geluid.

Meer vermogen

Meer vermogen

Sportiever geluid

Sportiever geluid

Carbon of RVS look

Carbon of RVS look

Alles op maat

Alles op maat

Racekat 200 Cell

De beste koppel en een optimaal vermogen

Als je het beste koppel en vermogen wilt creëren in je auto is het van belang dat de downpipe vervangen, wordt voor een grotere 3 inch downpipe met 200 cell racekat. Deze heeft de eigenschap om veel meer warmte en lucht af te voeren zodat je auto veel sneller gaat reageren op het gaspedaal en het turbo gat veel kleiner wordt.

Bij montage van de downpipe moet de auto ook stage 2 getuned worden omdat dit het juiste resultaat geeft.

Bij CT Automotive kunnen we je adviseren welke downpipe je zou kunnen nemen om jouw auto op topvermogen te laten draaien. Onze technisch adviseur kan je hier alles over uitleggen en samen met je de juiste onderdelen samenstellen. Ook de stage 2 chiptuning doen wij direct hier bij ons in de werkplaats en daarbij kunnen wij het vermogen op de testbank controleren.

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens