HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Leyo airintake golf 7 GTI

Cold Air intake

Het belang van cold air intake

De cold air intake is een belangrijk onderdeel voor het optimaliseren van je auto, het is heel simpel hoe meer koude lucht de motor in kan des temeer vermogen gaat de motor produceren. CT Automotive is dealer van verschillende merken: Forge motorsport, Wagner tuning, Eventuri, Leyomotorsport, KNN airfilters en Green airfilters zijn bij CT Automotive vertegenwoordigd.

Meer vermogen

Meer vermogen

Sportiever geluid

Sportiever geluid

Carbon of RVS look

Carbon of RVS look

Alles op maat

Alles op maat

Audi TT Eventuri air intake

Carbon air intake

Eventuri is op dit moment een van de beste op gebied van carbon air intakes Eventuri heeft een perfecte pasvorm en werkt met de meest exclusieve materialen. CT Automotive is officieel dealer van Eventuri, onze monteurs zijn opgeleid om deze cold air intakes te monteren op de juiste wijze.

Leyo motorsport is een producent speciaal voor de VAG auto, VW , Audi, en Seat, Leyo motorsport is producent van cold air intakes CT Automotive is importeur van Leyo motorsport maar verkoopt direct aan de klant. Ook de montage van de leyo cold air intakes is bij CT Automotive geen enkel probleem.

Heb je een vraag over een cold airintake stel hem aan onze technisch specialisten zij helpen je bij de juiste keuze betreft de cold air intake.

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens