HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Chip tuning

Op zoek naar een betrouwbare manier van chip tuning? Een verantwoorde procedure om die verborgen pk’s aan te spreken? Je hebt groot gelijk. Alle auto’s worden begrenst afgeleverd vanuit de fabriek. Hierdoor mis je de volle kracht van je auto.

Met chip tuning pak je een gedeelte van die marge terug. Rijd een compleet andere auto met meer trekkracht, koppel en een royaal vermogen. Met CT Automotive ben je altijd een stap voor op de rest.

Meer vermogen

Meer vermogen

Sportiever geluid

Sportiever geluid

Carbon of RVS look

Carbon of RVS look

Alles op maat

Alles op maat

Ervaar de voordelen van stage 1 en 2 chiptuning bij CT Automotive. De chiptuning expert!

Stage 1 chiptuning: veiligheid boven alles

Dit is de stage 1 tuning die autodealers aanbieden. Geen standaardpakket natuurlijk, alles is maatwerk en wordt speciaal voor jouw auto geschreven. Bij het stage-1 tuning zoeken we nooit de maximale grens op. Deze manier van tunen is uitermate geschikt voor auto’s die reizen met caravan of aanhanger. Je vermijdt hoge toeren en dat komt de motor en het verbruik alleen maar ten goede. De monteurs van CT Automotive werken volgens TÜV-richtlijnen. Dit is de reden dat veel exclusieve merken alleen aan CT Automotive leveren.

Eco tuning

Bij eco tuning concentreren we ons volledig op brandstofbesparing. Zo nemen we het lucht-brandstofmengsel onder de loep en optimaliseren we de brandstofinspuiting. Hiermee zijn brandstofbesparingen tot 25% haalbaar. Je auto rijdt niet alleen een stuk zuiniger maar ook veel soepeler en stiller. Comfortabel cruisen op koppel en met een beetje geluk pak je ook nog een paar extra pk’s.

Xtreme stage 2 tuning

Haal het maximale uit je auto. Bij Xtreme tuning zoeken we de grens op en gaan we verder dan alleen de software. Ook de uitlaat en met name de downpipe pakken we aan. Het resultaat: veel meer vermogen!

Je auto hangt beter aan het gas en pakt veel sneller op. Bij sommige auto’s is de vermogenswinst meer dan 40% met een koppel van over de 100 Nm. Tijdens het accelereren word je diep in je stoel gedrukt. Toegegeven, je brandstofgebruik gaat omhoog maar je krijgt er wel een raket voor terug.

 

Offerte aanvragen