HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Maatwerk voor jouw auto

APK Keuring

Als uw auto ouder dan 3 jaar wordt, moet uw auto worden voorzien van een APK keuring. CT Automotive is ook dé partner om jouw auto APK te laten keuren. Wij zijn transparant en keuren volgens de juiste RDW richtlijnen. Wij geven het juiste advies en bespreken altijd met de klant de gebreken die er bij de auto zijn geconstateerd.

 

CT Automotive: passie voor auto’s

We onderhouden je auto met dezelfde passie, expertise en fijngevoeligheid als waarmee we een uitlaat selecteren of een motor chip tunen. Met CT Automotive ben je altijd een stap voor op de rest. Bij CT Automotive krijg je dezelfde expertise in het reguliere auto-onderhoud als je gewend bent bij de high performance auto’s. Van APK-keuringen tot onderhoud en banden wisselen. Voor zowel je luxewagen als het bedrijfswagenpark.

CT Automotive werkt met de allerbeste leveranciers van uitlaatsystemen, waardoor je verzekerd bent van een goede kwaliteit.

Leenauto

Als uw auto gekeurd moet worden is er bij ons een leenauto ter beschikking zodat u altijd vervoer heeft als uw auto bij ons in de garage staat. Ook voor kleine bedrijfswagens zorgen wij voor de APK keuringen en onderhoud ook hier zijn we transparant en zorgen er voor dat u als ondernemer zo min mogelijk kosten maakt aan uw wagenpark.

Jaarlijks onderhoud

Wij adviseren om het jaarlijkse onderhoud aan uw auto gelijk met de APK te doen zo hoeft u de auto maar een keer te missen en lopen onderhoud en APK tegelijk. Een afspraak maken kan snel via het onderstaand formulier of gewoon even bellen dan plannen wij u zo snel mogelijk in voor uw jaarlijkse inspectie.

Neem contact op voor een afspraak

Type onderhoud