HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Uitlaatsysteem op maat

Volvo RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Volvo uitlaat op maat

Jouw Volvo moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive maakt RVS uitlaatsystemen op maat voor (bijna) alle Volvo modellen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten RVS dempers, RVS eindstukken, en diverse uitlaatbuis diameters. Onze uitlaatsystemen worden volledig afgesteld op jouw wensen en gaan levenslang mee. Onze systemen worden op maat gebogen en voorzien van dempers en uitlaatsierstukken die worden afgelast met RVS en MIG lastechnieken.

Een mooier geluid én vermogenswinst

Een goed RVS uitlaatsysteem geeft een mooi geluid, maar kan ook voor een vermogenswinst zorgen. Door middel van een Sport katalysator boosten wij de prestaties van jouw Volvo. Daarnaast maken wij de RVS downpipes op maat, en monteren we de sportdempers onder je Volvo. Bij een RVS sportuitlaat kan je bovendien kiezen tussen een groot aantal RVS uitlaatsierstukken die bij ons op voorraad zijn.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Volvo-uitlaatsystemen op maat

Je Volvo is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Volvo

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens