HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
RVS uitlaten voor Volkswagen

Volkswagen RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Volkswagen uitlaat op maat

Jouw Volkswagen moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is dé specialist in RVS sportuitlaatsystemen voor de Volkswagen en VAG groep. CT Automotive maakt bijna alles op maat voor jouw Volkswagen. Onze RVS uitlaatsystemen worden samengesteld naar jouw wens. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van het geluid d.m.v. een demper of aan RVS uitlaatsierstukken om jouw Volkswagen een sportievere look te geven. Als laatste kunnen we de prestaties van jouw Volkswagen aanzienlijk verhogen door middel van een high flow downpipe met sport katalysator.

De beste uitlaat voor iedere Volkswagen

CT Automotive maakt RVS sportuitlaat systemen voor alle Volkswagens of VAG auto’s, van oude Volkswagen Polo tot aan de Volkswagen GTI en R series, wij geven jouw Volkswagen de updrade die het verdient. CT Automotive werkt samen met hoogstaande merken zoals: Milltek, Magnaflow, Eisenmann, Fox exhaust, Remus, en sebring. Onze op maat gemaakte uitlaatsystemen worden voorzien van Fox RVS dempers of Magnaflow RVS sportdempers (super kwaliteit en absoluut geen China import!).

RVS uitlaten voor Volkswagen
RVS uitlaten voor Volkswagen
RVS uitlaten voor Volkswagen
RVS uitlaten voor Volkswagen
RVS uitlaten voor Volkswagen
Volkswagen in de showroom bij CT Automotive
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Volkswagen-uitlaatsystemen op maat

Je Volkswagen is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Volkswagen

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens