HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Toyota RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Toyota uitlaat op maat

Jouw Toyota moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is al jaren gespecialiseerd in op maat gemaakte RVS sport uitlaatsystemen. Onze uitlaatsystemen worden in onze eigen werkplaats volledig afgestemd op jouw wensen. Ben je op zoek naar een 3 inch Downpipe voor je Toyota Supra of wil je jouw Totota Tundra voorzien van een Mooi V8 geluid en geweldige RVS Sierstukken? CT Automotive heeft een grote voorraad Magnaflow dempers en een showroom vol RVS uitlaatsierstukken waar je uit kan kiezen om jouw auto de looks te geven die je wil.

Specialist in uitlaatsystemen voor Toyota

CT Automotive heeft op gebied van autosport al verschillende projecten op haar naam staan van RVS intercooler piping op maat, of turbo headers en Downpipes. Als het gaat om de uitlaat van jouw Toyota, is niks voor ons te gek. Daarnaast bieden we ook Race katalysatoren van Magnaflow die een beter koppelverloop en een hoger vermogen geven. Alle upgrades die je bij ons laat doen, vormen geen problemen voor de APK.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Toyota-uitlaatsystemen op maat

Je Toyota is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Toyota

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens