HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Suzuki RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Suzuki uitlaat op maat

Jouw Suzuki moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! Bij CT Automotive vind je de beste Suzuki RVS uitlaatsystemen in de markt. Wij bieden uitlaatsystemen van top merken zoals Magnaflow, Fox exhaust en simmons exhaust. Deze uitlaatsystemen passen wij in eigen werkplaats aan naar een custom uitlaat die perfect aansluit op jouw Suzuki.

RVS Uitlaatsystemen voor de Suzuki motorfiets

Naast RVS uitlaatsytemen voor auto’s zijn wij ook gespecialiseerd in uitlaatsystemen voor de motorfiets. Onze free flow dempers en mooie uitlaatconstructies worden vooral toegepast op exclusieve motoren en klassiekers. Samen kijken we naar uw wensen en stemmen we het uitlaatsysteem af op jouw budget.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Suzuki-uitlaatsystemen op maat

Je Suzuki is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Suzuki

VA. 375,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 649,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens