HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Uitlaatsysteem op maat

Subaru RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Subaru uitlaat op maat

Jouw Subaru moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. We denken bij Subaru en sportuitlaatsystemen als eerste aan de Subaru Impreza WRX met het mooie donkere boxer motorgeluid. CT Automotive maakt RVS sportuitlaatsystemen op maat om de beleving van de boxer motor nog intenser te maken. CT Automotive kan jouw Subaru ook voorzien van een sportkat of Race katalysator. Deze systemen geven de motor een beter koppelverloop en meer vermogen. CT Automotive is tevens gespecialiseerd in het maken van RVS Turbo piping en intercooler buizen, maar ook in 3 inch Downpipes. kortom, alles om jouw Subaru de gewenste upgrade te geven!

RVS Uitlaatsystemen voor iedere Subaru

Naast de WRX maakt CT Automotive ook RVS uitlaatsystemen voor bijvoorbeeld de Subaru forrester en andere modellen. Mocht je niet op zoek zijn naar een beter geluid of prestaties, maar de duurzaamheid van je Subaru willen verbeteren, dan zijn de RVS uitlaatsystemen van CT Automotive ook een goede oplossing. Wij maken de uitlaatsystemen voor enorm concurrerende prijzen en de  uitlaatsystemen gaan levenslang mee. Bovendien kan je zelf de RVS eindstukken kiezen en worden deze super netjes onder je auto gemonteerd.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Subaru-uitlaatsystemen op maat

Je Subaru is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Subaru

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens