HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Renault RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Renault uitlaat op maat

Jouw Renault moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is de specialist in het maken van RVS sportuitlaatsystemen. Met een RVS uitlaat met RVS sierstukken links /rechts onder je Renault Clio, Twingo, Megane of RS versterken wij het échte rijders-gevoel. Onze specialisten hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het engineering en produceren van RVS uitlaatsystemen op maat.

CT Automotive RVS uitlaatsystemen worden volledig naar eigen wens gemaakt. Je u kunt zelf de dempers voor het geluid en de eindstukken kiezen. Vervolgens maken wij RVS high performance uitlaatsystemen, die tot wel 10% meer vermogen aan je Renault geven. Dit doen we door middel van het aanpassen van de diameter van de uitlaat en door het monteren van een race katalysator.

Voor iedere Renault een maatwerk oplossing

Heb je een andere motor in je race- of rally- Renault gebouwd en heb je hier een spruitstuk, Downpipe en uitlaat systeem voor nodig? CT Automotive maakt dit graag voor je op maat. Ook een oude klassieker voorzien wij van een RVS sportuitlaatsysteem dat jarenlang meegaat. Bovendien is met maatwerk alles mogelijk, dus als de onderdelen niet standaard te krijgen zijn, kunnen wij deze op maat voor je maken.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Renault-uitlaatsystemen op maat

Je Renault is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Renault

VA. 375,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 450,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens