HomeProducten
Menu
Offerte1WhatsApp

Porsche uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Porsche uitlaat op maat

Jouw Porsche moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! Porsche is hét Duitse symbool van een supercar. De Porsche 911 heeft een geheel eigen geluid door de flat Six engine. Dit geeft bij een sportuitlaat een veel mooier geluid dan het origineel.

Voor een Porsche uitlaatsysteem kan je kiezen uit verschillende merken zoals Akrapovic en Capristo Exhaust. Daarnaast produceren wij custom CT Automotive RVS sportuitlaatsystemen die we perfect op je auto afstemmen.

Wij adviseren op een kleppenuitlaatsysteem te kiezen. Hiermee heb je de keuze tussen rustig rijden of met klep open de 911 laten brullen, waar hij natuurlijk voor gemaakt is!

RVS uitlaten voor uw Porsche auto
RVS uitlaat voor de Porsch Macan
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

Kies voor downpipes zonder OPF filter

De Porsche 911 en 992 worden standaard verkocht met ingebouwde OPF filter die het originele geluid van de motor geen recht doet. Met de downpipes van CT Automotive, zonder OPF filter, krijg je de beste sound terug in jouw Porsche. Daarnaast passen wij de software op de juiste manier aan zodat er in geen geval storingen of andere problemen ontstaan.

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Porsche

VA. 425,-

RVS einddemper
incl. montage
voor Porsche

VA. 525,-

CT Automotive
Downpipe
zonder OPF filter

VA. 525,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens