HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
porsche-992-downpipes-ct-automotive

Porsche 992 downpipes

Verbeter sound, koppel en rijeigenschappen

Offerte aanvragen  Meer informatie

Zo breng je het echte Porsche-gevoel terug

CT Automotive heeft een geweldige oplossing voor de Porsche 992 & 911 om het echte Porsche-gevoel weer terug te brengen in deze nieuwe generatie. Met behulp van downpipes wordt de uitlaat vrijgemaakt van verschillende milieu restricties, zoals het OPF-filter en de katalysator, die ervoor zorgen dat jouw Porsche niet de juiste doorstroom in de uitlaat krijgt.

Omdat de 992-generatie Porsche is uitgerust met twee turbo’s, is het belangrijk dat de uitlaatgassen zo gemakkelijk mogelijk kunnen ontsnappen. Hierdoor kunnen de turbo’s sneller opspoelen, wat resulteert in meer koppel en een soepele overgang in vermogen. De CT Automotive Downpipes zorgen ervoor dat de uitlaatgassen snel en op de juiste manier worden afgevoerd. Het resultaat is een beter geluid, soepeler rijgedrag en meer koppel.

De originele einddemper kan behouden blijven met het originele kleppensysteem en in combinatie met CT Automotive downpipes klinkt jouw Porsche 992 of 911 geweldig. We programmeren de software zodanig dat er geen lampjes of motorstoringen optreden. Onze software is uitvoerig getest en veroorzaakt in geen geval problemen.

 

Offerte aanvragen

 

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

De mogelijkheden voor je Porsche 911/992

Je kan jouw Porsche upgraden met Catless en OPF-loze downpipes. Dit kan bij CT Automotive (inclusief montage en software) al voor €2.500,-. Als je kiest voor de downpipes inclusief 200-cell sportkatalysatoren en OPF-loze optie, samen met montage en software, dan betaal je bij ons €3.300,-.

Als de downpipes eenmaal zijn gemonteerd, bieden we ook de mogelijkheid om jouw auto te chiptunen. Dit kunnen we in combinatie met de downpipes aanbieden voor een extra bedrag van €350,-.

Bij CT Automotive kunnen we jouw Porsche upgraden binnen één dag! We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en streven ernaar om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat je snel weer kunt genieten van jouw verbeterde Porsche-ervaring.

 

Offerte aanvragen

 

porsche-992-downpipes-ct-automotive-header
porsche-992-downpipes-ct-automotive-onderkant
porsche-992-downpipes-ct-automotive-zijkant
porsche-992-downpipes-ct-automotive-overzicht

Offerte aanvragen