HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Peugeot RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Peugeot uitlaat op maat

Jouw Peugeot moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is gespecialiseerd in RVS uitlaatsystemen op maat. Tegen zeer scherpe prijzen voorzien we jouw Peugeot van een oogverblind en oorstrelend uitlaatsysteem.

Duurzame RVS uitlaatsystemen voor Peugeot

Originele uitlaatsystemen van Peugeot gaan zeker geen leven lang mee, in veel gevallen moet deze al na 3 jaar worden vervangen. Met een RVS uitlaatsysteem van CT Automotive ben je verzekerd van een levensduur die velen male langer is dan je originele Peugeot uitlaat.

Ben je op zoek naar betere prestaties in jouw Peugeot? Denk dan eens aan onze sport katalysatoren. Een sportkatalysator geeft je auto meer vermogen en meer koppel.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Peugeot-uitlaatsystemen op maat

Je Peugeot is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Peugeot

VA. 375,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 649,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens