HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Uitlaatsysteem op maat

Opel RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Opel uitlaat op maat

Jouw Opel moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is dé specialist op het gebied van RVS sportuitlaatsystemen. Wij kunnen het rijders-gevoel versterken door een RVS uitlaat met RVS sierstukken links/rechts onder je Opel Astra, Opel Safira, Opel Corsa of uw Opel Insignia te monteren. Onze specialisten hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het engineering en produceren van RVS uitlaatsystemen op maat.

CT Automotive RVS uitlaatsystemen worden naar jouw wens gemaakt. Je kiest zelf de dempers voor het geluid en de eindstukken voor de look van de uitlaat. Wij maken ook RVS high performance uitlaatsystemen. Deze systemen kunnen tot wel 15% meer vermogen geven d.m.v. de diameter aan te passen en een Sport katalysator te monteren.

High performance uitlaatsystemen voor de Opel Corsa

Heb je een C20LET in je Opel Corsa gebouwd en heb je hier voor een spruitstuk, Downpipe en uitlaat systeem nodig? CT Automotive maakt dit graag op maat. Jouw oude klassieker kan natuurlijk ook voorzien worden van een RVS sportuitlaatsysteem. Als de onderdelen niet meer te krijgen zijn kunnen wij deze op maat voor je maken.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Opel-uitlaatsystemen op maat

Je Opel is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Opel

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens