HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Nissan RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Nissan uitlaat op maat

Jouw Nissan moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is gespecialiseerd in RVS uitlaatsystemen voor Nissan. In onze werkplaats beschikken wij over alle apparatuur om een goed werkend RVS sportuitlaatsysteem te engineering en te maken. Onze machines werken tot 3 inch dus ook voor de skyline en de GTR van Nissan ben je bij ons aan het juiste adres.

High performance uitlaatsystemen voor Nissan

CT Automotive is dealer van verschillende RVS sportuitlaat merken, zoals: Akrapovič, Milltek, FOX exhaust, Eisenmann en zijn wij importeur van Magnaflow. Deze merken hebben RVS uitlaatsystemen die direct passen op ieder Nissan-model. Mocht het zo zijn dat er niets voor jouw Nissan voor handen is, kunnen wij dit op maat maken in onze eigen werkplaats.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Nissan-uitlaatsystemen op maat

Je Nissan is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Honda

VA. 375,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 450,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens