HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

MINI RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

MINI uitlaat op maat

Jouw MINI moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! MINI staat bekend om zijn retro uiterlijk en sportieve rij-eigenschappen. Deze eigenschappen kan je bij CT Automotive nog een flinke boost geven door middel van een RVS sport uitlaatsysteem. Met een RVS uitlaat van CT Automotive ben je verzekerd van een goede afwerking, mooie sierstukken en super geluid.

High performance uitlaatsystemen voor MINI

RVS high performance uitlaatsystemen van CT Automotive zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van je MINI. D.m.v. onze RVS uitlaatsystemen krijgt je MINI meer vermogen en een beter koppelverloop. De sport/race katalysator ofwel de sportkat is hier een goed voorbeeld van. Wij kunnen een Magnaflow 200cell sportkat monteren onder je MINI, waardoor het vermogen van de MINI tot 10% stijgt!

CT Automotive biedt uitlaten op maat voor Mini's
CT Automotive biedt uitlaten op maat voor Mini's
CT Automotive biedt uitlaten op maat voor Mini's
CT Automotive biedt uitlaten op maat voor Mini's
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor MINI-uitlaatsystemen op maat

Je MINI is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Honda

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens