HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Mercedes Benz RVS uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Mercedes Benz uitlaat op maat

Jouw Mercedes Benz moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is koploper op gebied van maatwerk RVS uitlaatsystemen voor Mercedes Benz. Wij geven je Mercedes een totaal andere look door middel van RVS uitlaat sierstukken, of creëren een beter geluid door RVS sportdempers te plaatsen. De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook om het vermogen een boost te geven d.m.v. een RVS uitlaat. Dit doen wij door een race/sport katalysator te monteren. Hierdoor krijgt jouw Mercedes meer koppel en loopt je vermogen op tot wel 10%.

Onbeperkt maatwerk in onze werkplaats

CT Automotive beschikt over alle machines die nodig zijn om een goede professionele uitlaat op maat te maken, ook voor oldtimers en exclusieve modellen van Mercedes Benz. We bespreken jouw wensen en stellen je gepersonaliseerde sportuitlaatsysteem samen. Je hebt de keuze om bijvoorbeeld een sportkatalysator te monteren of te gaan voor een catback systeem. Je kiest zelf RVS sierstukken (indien gewenst word je geadviseerd) en om het perfecte geluid te creëren kijk je samen met een specialist naar verschillende RVS sport dempers.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Mercedes-uitlaatsystemen op maat

Je Mercedes Benz is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Mercedes Benz

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens