HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Mazda uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Mazda uitlaat op maat

Jouw Mazda moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! RVS uitlaat systemen van CT Automotive worden op maat gemaakt voor je Mazda. CT Automotive heeft naast haar direct fit Catback systemen van merken zoals: Milltek, Eisenmann, Fox exhaust en Magnaflow. Ook een werkplaats speciaal ingericht op het maken van RVS uitlaat systemen op maat. Hier worden RVS uitlaatsystemen op maat gefabriceerd voor je Mazda. Je kan bij CT Automotive de RVS eindstukken zelf kiezen, en om het geluid te bepalen, word je voorzien van advies en kies je samen met onze specialisten de juiste RVS demper.

High performance uitlaatsystemen voor Mazda

Ben je op zoek naar een high performance RVS uitlaatsysteem op maat, met diameters van 2 inch t/m 3 inch. Bij CT Automotive maken we deze uitlaatsystemen volledig op maat. CT Automotive biedt ook hoogwaardige Racekatalysatoren aan, die je Mazda aanzienlijk beter laten presteren. Voor een RVS high performance uitlaat ben je bij ons dus volledig aan het juiste adres. Sport dempers, RVS eindstukken en 3 inch downpipes zijn bij CT Automotive aan de orde van de dag.

Ook voor Mazda heeft CT Automotive uitlaten
Ook voor Mazda heeft CT Automotive uitlaten
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Mazda-uitlaatsystemen op maat

Je Mazda is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Mazda

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens