HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Uitlaatsysteem op maat

Kia uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Kia uitlaat op maat

Jouw Kia moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is expert op gebied van RVS uitlaatsystemen voor Kia, denk bijvoorbeeld aan een rvs sportuitlaat onder uw Kia Rio, Kia picanto, Kia sportage. CT Automotive heeft voor jouw Kia altijd een passende uitlaat. Wij geven ook garantie op onze uitlaatsystemen net zo lang als Kia dit voorschrijft. De productie van onze RVS uitlaatsystemen wordt in eigen werkplaats gedaan. Bij CT Automotive zijn alle benodigde gereedschappen in huis om je uitlaat de beste sound en looks te geven.

De beste RVS uitlaat voor jouw Kia

Bij ons kan je samen met een van onze medewerkers jouw wensen bespreken en je uitlaat zo laten samenstellen qua geluid en looks of performance gericht. Je kan bijvoorbeeld zelf de RVS eindstukken uitkiezen. Wij geven hierin natuurlijk altijd een goed advies. Je kan ook het geluid horen en beleven zodat je de juiste keus maakt qua demper en geluid. CT Automotive is gespecialiseerd in sport katalysatoren en high performance uitlaatsystemen. Door een goede uitlaat met sportkatalysator te monteren, verbeteren we de prestaties van je Kia zo tot wel 15%!

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Kia-uitlaatsystemen op maat

Je Kiais belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Kia

VA. 375,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 450,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens