HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Jaguar

Jaguar uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Jaguar uitlaat op maat

Jouw Jaguar moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! CT Automotive is specialist in RVS uitlaatsystemen voor Jaguars. Onze RVS uitlaat systemen worden in eigen werkplaats ontworpen en gemaakt. Hier stemmen we het geluid van de uitlaat volledig af op jouw wensen. Dit mag niet te hard zijn, maar als er gas gegeven wordt, wil je wel de sportieve Jaguar sound uit je uitlaat horen. Je kan bovendien je eigen RVS uitlaat sierstukken kiezen. Deze worden dan op je RVS uitlaatsysteem gemonteerd.

Classic Jaguar RVS uitlaatsystemen bij CT Automotive

Heb je een klassieke Jaguar? Ook dan ben je bij CT Automotive aan het juiste adres voor een RVS uitlaat op maat. Wij maken alles op maat voor je klassieke Jaguar. We gebruiken enkel dempers van zeer hoge kwaliteit. Deze gaan daarom ook een leven lang mee, dus een RVS uitlaat van ons is een eenmalige investering in je klassieker.

Jaguar
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Jaguar-uitlaatsystemen op maat

Je Jaguar is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Jaguar

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens