HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Uitlaatsysteem op maat

Honda uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Honda uitlaat op maat

Jouw Honda moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! Een RVS uitlaat systeem van CT Automotive heeft altijd de juiste pasvorm, gewoonweg omdat wij deze op maat maken. De RVS uitlaatsystemen voor Honda’s worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Je kan zelf de diameter kiezen. Wij hebben alle maten (2, 2.5 en 3 inch) altijd op voorraad. Onze uitlaatsystemen worden opgebouwd met dempers van de beste merken zoals Magnaflow en FOX exhaust, die bekend staan om een hoge kwaliteit tegen de juiste prijs.

High performance sportuitlaatsystemen voor Honda

Honda is een merk dat veel gebruikt wordt voor het extreme tunen van de motoren. CT Automotive is hierin een ervaren partner. Wij bieden alle mogelijke upgrades die jouw Honda nét wat extra’s geven. Denk aan custom headers en turbo headers, 3 inch downpipes, race katalysatoren en rvs sportuitlaatsystemen op maat, CT Automotive maakt alles op maat voor jouw race-Honda.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Honda-uitlaatsystemen op maat

Je Honda is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Honda

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens