HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Ford uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Ford uitlaat op maat

Bij CT Automotive ben je verzekerd van een RVS uitlaat op maat voor iedere Ford. Wij maken RVS einddempers voor de Ford KA tot aan RVS uitlaten voor de Ford Focus RS. Je RVS uitlaat wordt voorzien van hoge kwaliteit RVS dempers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je altijd tevreden bent met het geluid van je uitlaatsysteem. Je kan bij CT Automotive je eigen RVS uitlaat sierstukken uitkiezen deze worden dan professioneel onder je auto geplaatst.

Sportuitlaten en prestaties

Onze high flow sportuitlaten kunnen een vermogens winst geven tot wel 10% wij kunnen deze winst behalen door middel van een sport katalysator, of dikkere diameter Downpipe en uitlaat systeem, hierdoor kunnen de uitlaatgassen sneller afgevoerd worden dit geeft in bijna alle gevallen een forse vermogens winst. Verder maken wij gebruik van RVS sportdempers deze geven weinig tegendruk de dempers die wij bij CT Automotive gebruiken zijn van FOX exhaust en MAGNAFLOW.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Ford-uitlaatsystemen op maat

Je auto is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Ford

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

Incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

Met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

Incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens