HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Fiat uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Fiat uitlaat op maat

Je wilt dat jouw Fiat er bovenuit springt met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look? Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! Bij CT Automotive ben je aan het juiste adre. Wij zijn gespecialiseerd in engineering van RVS uitlaatsystemen op maat voor Fiat en gebruiken enkel de beste kwaliteit dempers van merken zoals Fox exhaust Germany en Magnaflow USA. Het RVS uitlaatsysteem wordt altijd naar jouw speficieke wens gemaakt. Denk aan geluid d.m.v RVS sportdempers, mooie RVS uitlaat sierstukken en betere prestaties d.m.v een sport/race katalysator.

Eigen uitlaatproductie voor Fiat

Bij CT Automotive maakt zijn RVS uitlaten in eigen werkplaats. Deze is speciaal ingericht om jouw fiat te voorzien van een goed werkend high performance RVS uitlaatsysteem.

Wij produceren de RVS uitlaatsystemen en gebruiken hierbij een speciale buigmachine deze kan dunwandig RVS buis buigen zonder deze te knikken of deuken dit proces werkt snel en nauwkeurig,

Onze las methodes zijn MIG rvs of TIG lassen deze lastechnieken hebben wij zeer goed onder controle, voor de dempers werken wij samen met Magnaflow en FOX exhaust deze passen wij toe in het op maat te maken RVS uitlaat systeem.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Fiat-uitlaatsystemen op maat

Je auto is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Fiat

VA. 375,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken & montage

VA. 649,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

Incl. montage & lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens