HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Ferrari uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Ferrari uitlaat op maat

De Schoonheid en het karakter van Ferrari zijn niet te evenaren. Daar wil je het maximale uithalen! Met de (custom) RVS uitlaatsystemen van CT Automotive kan je jouw Ferrari nét dat extra’s geven.

Het geluid van Ferrari geeft een bepaald gevoel, maar door alle Europese regelgeving wordt het geluid vaak erg verminderd. Hier biedt CT Automotive de juiste oplossing voor: door middel van een high performance sportuitlaatsysteem geeft jouw Ferrari het geluid waar je kippenvel van krijgt.

RVS uitlaat voor Ferrari's
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Ferrari-uitlaatsystemen op maat

Voor verschillende Ferrari modellen kan je kiezen uit een specifiek afgestemde uitlaat, zo hebben we voor de Ferrari  360, F430, 458, 488, F8 of de Ferrari F12 verschillende uitlaatmerken die perfect bij de auto passen. Denk aan merken zoals: Capristo exhaust,  Akrapovic exhaust, of Quicksilver exhaust.

Ook voor specifieke modellen waarin het aanbod schaars is, zoals de klassieke Ferrari of de Circuit Ferrari, kan je bij CT Automotive rekenen op een passende oplossing. In onze werkplaats ontwikkelen en produceren wij maatwerk uitlaatsystemen die we volledig naar wens samenstellen voor jouw Ferrari.

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Ferrari

VA. 425,-

RVS einddemper L+R
incl. montage
voor Ferrari

VA. 525,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens