HomeProducten
Menu
OfferteWebshop

Aston Martin uitlaat

Op maat

Offerte aanvragen  Meer informatie

Aston Martin uitlaat op maat

Jouw Aston Martin moet er bovenuit springen met ongeëvenaarde prestaties, een indrukwekkend geluid of een sportieve look. Dan zoek je een RVS uitlaat op maat! De iconische RVS uitlaatsystemen van CT Automotive geven het beste van twee werelden, met een agressief geluid bij acceleratie en een meer ingetogen geluid bij lagere toeren en tijdens ‘cruise snelheid’. Samen met jou maken we de juiste setup van je Aston Martin door de perfecte samenstelling van het uitlaatsysteem.

Kies uitlaatkleppen voor optimale sound

Door je RVS uitlaatsysteem te voorzien van uitlaatkleppen beleef je het geluid op verschillende manieren. Het openen of sluiten van de kleppen wordt geregeld door de motor-ECU en werkt daarom op dezelfde manier als de originele uitlaat. De OEM kleppenbesturing passen we op de juiste manier toe om de kleppen optimaal te laten functioneren.

Als alternatief kan je de optionele programmeerbare afstandsbedieningsset voor de uitlaatkleppen laten monteren, waarmee je de kleppen met een druk op de knop kunt openen en sluiten.

Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor Aston Martin-uitlaatsystemen op maat

Bij CT Automotive maken we RVS sportuitlaatsystemen voor Aston Martin DB9, DB11, Vantage Vanquish, Virage of Rapide. Voor de klassieke Aston Martins kunnen we alle uitlaatdelen op maat maken speciaal voor jouw Aston Martin.

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage
voor Aston Martin

VA. 425,-

RVS einddemper
incl. montage
voor Aston Martin

VA. 525,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens