HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Maatwerk aanvragen

RVS Uitlaatsystemen

Volledig op maat gemaakt

Offerte aanvragen   Meer informatie

De hoogste eisen voor de beste RVS Uitlaatsystemen

Bij CT Automotive worden de hoogste eisen gesteld aan onze einddempers, sierstukken en katalysatoren voor onze RVS uitlaatsystemen. Je bent verzekerd van de beste materialen en een bijzonder hoge kwaliteit RVS voor het bouwen van de RVS uitlaatsystemen. Dit resulteert in de hoogst mogelijke kwaliteit RVS uitlaatsystemen die op dit moment worden aangeboden.

Met een gloednieuwe, grote werkplaats en monteurs met jarenlang ervaring, biedt CT Automotive wat extra’s: alle uitlaatsystemen worden volledig op maat gemaakt voor iedere auto. Zo halen we het maximale uit iedere auto. Of je nu gaat voor meer vermogen, een betere look, meer geluid of een extra duurzame uitlaat.

Voor iedere wens leveren wij de beste oplossing, of het nu gaat om een enkelvoudige, dubbele of zelfs quatro uitlaat. CT Automotive maakt het voor u.

Uitlaatsysteem op maat
Maatwerk aanvragen
remus-uitlaat-header
magnaflow-uitlaat-2
Quicksilver_uitlaat
RVS uitlaten voor BMW auto's
armytrix-uitlaat-2
armytrix-uitlaat-1
Betere look

Betere look

Meer geluid

Meer geluid

Meer vermogen

Meer vermogen

Extra duurzaam

Extra duurzaam

CT Automotive is hét adres voor RVS uitlaatsystemen op maat

Je auto is belangrijk voor je, anders zou je geen interesse hebben in een RVS uitlaatsysteem, Bij CT Automotive ben je verzekerd van een Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn geen prijsvechter maar wel altijd scherp geprijsd en doen geen concessies op de kwaliteit!

Bij CT Automotive garanderen we dat je tevreden weer het pand verlaat, en als je bij ons weg gereden bent, kan je rekenen op een jaar volledige garantie op alles, ook op geluid!

 

Prijsoverzicht

RVS einddemper
incl. montage

VA. 425,-

RVS einddemper L+R

incl. eindstukken en montage

VA. 699,-

RVS catback systeem

met enkele RVS demper

VA. 699,-

Racekat 200 Cell

incl. montage en lambda sonde plaatsing

VA. 375,-

Offerte aanvragen

Wensen
Gegevens