HomeProducten
Menu
OfferteWebshop
Voor een OPF delete voor uw Audi bent u bij CT Automotive aan het juiste adres.

OPF delete: OPF-filter verwijderen

Verbeter de prestaties van je voertuig met een OPF Delete

Het verwijderen van de OPF filter, ook wel OPF delete, zorgt ervoor dat je auto zijn zuivere, eigen sound terugkrijgt. Overweeg een OPF delete voor een indrukwekkende boost in vermogen en efficiëntie. Een OPF, ofwel een roetfilter, kan een belemmering vormen voor de optimale werking van je motor. Met een doordachte OPF delete verbeter je niet alleen de prestaties, maar verminder je ook brandstofverbruik en verhoog je het rijplezier.

Wat is een OPF Delete?

In Europa zijn bijna alle benzine Auto’s sinds 2019 voorzien van een OPF (Otto Partikel Filter) of GPF, welke functioneert als Benzine Roetfilter. Dit geldt onder andere voor BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Porsche. Een OPF zorgt ervoor dat uw auto geen mooi uitlaat geluid meer geeft. Bovendien wordt het motorvermogen niet optimaal benut. De OPF wordt tijdens de APK niet gemeten en kan dus gewoon verwijderd worden, zonder dat dit een probleem geeft bij de APK keuring.

Bij CT Automotive kunnen we uw OPF filter verwijderen en uw motor software aanpassen zodat u van een beter geluid kan genieten en meer koppel en vermogen kunt benutten. Voor de BMW modellen Heeft CT Automotive een OPF delete module. Deze kan tussen de originele kabelboom gemaakt worden, waardoor het niet nodig is om de Motorsoftware aan te passen. Dit zorgt ervoor dat tuning niet nodig is voor de BMW modellen. Voor de allernieuwste BMW’s is dit vaak een voordelige uitkomst i.v.m. fabrieksgarantie.

Voordelen van een OPF Delete:

  1. Toegenomen Vermogen: Verwijdering van het roetfilter zorgt voor een vlottere uitlaatstroom, wat resulteert in een merkbare toename van het motorvermogen.
  2. Brandstofefficiëntie: Verbeterde uitlaatstroom betekent ook een efficiënter brandstofverbruik, waardoor je langer op een tank kunt rijden en kosten bespaart.
  3. Betere Respons: Een vlottere uitlaatstroom zorgt voor een snellere respons op het gaspedaal, wat resulteert in een verbeterde rijervaring.

Professionele OPF Delete Service

Overweeg je een OPF delete voor je voertuig? Vertrouw op onze deskundige service om de klus te klaren. Ons team van ervaren technici zorgt voor een vakkundige verwijdering van het roetfilter, met aandacht voor optimale prestatieverbeteringen.

Als je op zoek bent naar een manier om het uitlaatgeluid en de prestaties van je auto te verbeteren, dan kan het verwijderen van de OPF filter een goede optie zijn. Vraag hieronder een offerte aan om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

OPF delete voor Audi Q8, RS6 of RS7

Geef jouw Audi Q8, RS6 of RS7 een dikke upgrade met een OPF delete. Als dé hotspot voor high-performance tuning, bieden wij speciale OPF delete oplossingen die jouw Audi een flinke boost geven. Wat een OPF delete precies doet voor jouw Audi? Het breekt alle remmen los voor jouw uitlaatsysteem, waardoor jouw auto nog beter presteert, een diepere brul krijgt en sneller reageert op jouw gaspedaal.

Kies voor een OPF delete voor jouw Audi Q8
Kies voor een OPF Delete voor jouw Audi Q8.

Vraag een offerte aan