HomeProducten
Menu
Offerte1WhatsApp

OPF-filter verwijderen

Het verwijderen van de OPF filter, ook wel OPF delete, zorgt ervoor dat je auto zijn zuivere, eigen sound terugkrijgt.

In Europa zijn bijna alle benzine Auto’s sinds 2019 voorzien van een OPF (Otto Partikel Filter) of GPF, welke functioneert als Benzine Roetfilter. Dit geldt onder andere voor BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Porsche.

Een OPF zorgt ervoor dat uw auto geen mooi uitlaat geluid meer geeft. Bovendien wordt het motorvermogen niet optimaal benut. De OPF wordt tijdens de APK niet gemeten en kan dus gewoon verwijderd worden, zonder dat dit een probleem geeft bij de APK keuring.

Bij CT Automotive kunnen we uw OPF filter verwijderen en uw motor software aanpassen zodat u van een beter geluid kan genieten en meer koppel en vermogen kunt benutten.

Voor de BMW modellen Heeft CT Automotive een OPF delete module. Deze kan tussen de originele kabelboom gemaakt worden, waardoor het niet nodig is om de Motorsoftware aan te passen. Dit zorgt ervoor dat tuning niet nodig is voor de BMW modellen. Voor de allernieuwste BMW’s is dit vaak een voordelige uitkomst i.v.m. fabrieksgarantie.

Als je op zoek bent naar een manier om het uitlaatgeluid en de prestaties van je auto te verbeteren, dan kan het verwijderen van de OPF filter een goede optie zijn. Vraag hieronder een offerte aan om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan